Eating News , Εστιατόρια

Διονύσης Πρώιος: Νεκρός σε τροχαίο ο πρώην παίκτης του MasterChef

Ήταν δημιουργός του θρυλικού «El Pecado» στου Ψυρρή

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2024

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Διονύσης Πρώιος με την μηχανή του το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Ο Διονύσης Πρώιος είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef φτάνοντας στην τελική 7αδα του ριάλιτι μαγειρικής.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η καλή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. Τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός πως πέθανε με την ίδια μηχανή που είχε σκοτωθεί ο γιος του παλαιότερα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Διονύσης Πρώιος ήταν πολυσχιδής προσωπικότητα. «Η μαμά μου ήταν απ’ την Κεφαλονιά και ο πατέρας μου Χιώτης, εγώ γεννήθηκα στο Buenos Aires. Δεν ήταν καλή η κατάσταση στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο, στην Αργεντινή υπήρχε άνθιση και οι δικοί μου αποφάσισαν να μείνουν εκεί. Ο παππούς μου ήταν καπετάνιος, ένας απ’ τα πρώτους του Αριστοτέλη Ωνάση, ο πατέρας μου ήταν μηχανικός στα πλοία» είχε πει σε συνέντευξή του.

Ήταν ζωγράφος (με εκθέσεις σε Αθήνα και Μύκονο), υπήρξε μοντέλο, συνεργάτης του Λάκη Γαβαλά και δημιουργός του θρυλικού «El Pecado» στου Ψυρρή. Πρόκειται από τα πλέον θρυλικά μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας του «El Pecado» της οδού Τουρναβίτου που από το 2002 και για σχεδόν μια δεκαετία προκαλούσε κυριολεκτικά ντελίριο στους θαμώνες που το επισκέπτονταν στην περιοχή του Ψυρρή. Μια πυρκαγιά όμως που ξέσπασε το 2011 σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική κρίση και την πτώση της περιοχής έφεραν και το λουκέτο στο μαγαζί.

Σήμερα στο ίδιο σημείο βρίσκεται το θέατρο Θησείον.

Πηγή Lifo.gr

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close